

Συγχαρητήρια στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Αλεξανδράκη αλλά και τα στελέχη του λιμενικού σώματος για τους απεγκλωβισμούς ατόμων από παραλίες της Ρόδου όπου μαίνεται η πυρκαγιά, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
“Μέσω θαλάσσης απεγκλωβίστηκαν πάνω από 3.000 άτομα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές & ιδιώτες που συνέδραμαν. Συγχαρητήρια στον Αρχηγό του Λιμενικού και τα στελέχη του για όλο τον συντονισμό” αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Σχετικά Νέα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..