

Οι Έλληνες ενωμένοι δεν έχασαν ποτέ, αναφέρει σε ανάρτησή του για την σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Συμπληρώνονται φέτος 80 χρόνια από το ηρωικό #ΟΧΙ και το έπος του ’40. Με παρακαταθήκη το ένδοξο παρελθόν μας, η Ελλάδα καλείται και σήμερα να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες απειλές και προκλήσεις, με υψηλό φρόνημα και εθνική ομοψυχία. Οι Έλληνες ενωμένοι δεν έχασαν ποτέ!», αναφέρει.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.