

«Είμαστε υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών στη βάση των δύο κρατών. Η Χαμάς για την ΕΕ είναι τρομοκρατική οργάνωση. Κανείς δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα και την υποχρέωση του Ισραήλ να προστατεύσει τους πολίτες του από μια επίθεση με 1500 ρουκέτες που στόχευαν αμάχους», τόνισε σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», σχετικά με τη χθεσινή έκθεση του Στέιτ Ντηπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες, σχολίασε ότι το επίπεδο της προσέγγισης της Τουρκίας απέναντι τις ευρωπαϊκές αξίες, δηλαδή σε μία πιο ανοιχτή και φιλελεύθερη κοινωνία έχει αρχίσει να υποχωρεί προσθέτοντας ότι κινείται με γοργά βήματα μακριά από το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.