Το πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου” θα λύσει χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων, τόνισε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη” του Action 24 η κυρία Συρεγγέλα σημείωσε ότι κύριος φορέας υλοποίησης του προγράμματος θα είναι η ανώνυμη εταιρεία “Κτιριακές Υποδομές” του Ελληνικού Δημοσίου και πως στην προσπάθεια θα συμβάλλει και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “συνεργαζόμαστε όλοι, ώστε τα παιδιά μας να έχουν αξιοπρεπή σχολεία”.
Τέλος, η γραμματέας της ΝΔ αναφέρθηκε και στη νέα δημόσια ψηφιακή πλατφόρμα erga.gov.gr λέγοντας πως, μέσω αυτής οι πολίτες μπορούν να δουν τι έχει υλοποιηθεί ή σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα στις Περιφέρειες, τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους. “Εμείς δεν μιλάμε με θεωρίες” δήλωσε εμφατικά η κυρία Συρεγγέλα και πρόσθεσε: “Εμείς κάνουμε πράξεις, είμαστε πάντα πάνω από το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε. Αυτό που θα πούμε, αυτό θα κάνουμε”.