

Το βίντεο που ο Ζαχαράτος σατιρίζει τη Ματίνα Παγώνη πρόβαλε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ η οποία ήταν και καλεσμένη, να δέχεται με χαμόγελο και χιούμορ τη μίμηση.
«Εκπληκτικός! Πρέπει να ομολογήσω το εξής: Όταν μου το έστειλαν, εκείνη τη στιγμή έκανα το εμβόλιο. Πιστέψτε με ότι δεν κατάλαβα ούτε το εμβόλιο που έκανα ούτε τίποτα. Πραγματικά ήταν φοβερός. Είναι πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης.
Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μια παρατήρηση και θα το πω και από εδώ. Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά» ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι το χιούμορ είναι κάτι που τη διακρίνει αλλά και που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοϊού και την αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα.
Σχετικά Νέα
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.
Αιτωλοακαρνανία: Μεθυσμένος οδηγός πήγε να αρπάξει 3 ανήλικα παιδιά
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο, στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής, επικίνδυνη.
Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Μετ΄εμποδίων συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική.