

Ως πολύ δύσκολο να επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας ότι «αναμένουμε αύξηση των κρουσμάτων σε 15 μέρες» μετά τα φαινόμενα συνωστισμού για την Αποκριά για να συμπληρώσει ότι «ενώ πιστεύαμε ότι θα τελειώναμε με την πανδημία, τώρα δεν είμαστε καθόλου σίγουροι».
Μιλώντας στην ΕΡΤ 3 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι μάλλον θα κάνουμε Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις ενώ έκρινε ότι θα είναι δύσκολο να κάνουμε Πάσχα στο χωριό, καθώς δεν θα έχουν προχωρήσει πολύ οι εμβολιασμοί ώστε να υπάρξει η επιθυμητή ανοσία.
Μπορεί να μας χωρίζουν μόλις 40 μέρες από το Πάσχα αλλά τα κρούσματα κορονοϊού είναι αρκετά υψηλά το ίδιο και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ των νοσοκομείων και με το lockdown να έχει πάρει παράταση έως τις 29 Μαρτίου, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού στα χωριά το Πάσχα.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.