

«Έκτρωμα», χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μ. Κριθαρίδης το σχέδιο της κυβέρνησης για αλλαγές σε εργασιακά θέματα τονίζοντας ότι ο υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης «επιβεβαίωσε χθες σε συνέντευξη του, τα όσα είχαν διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό για την επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα μετά την δεκαετία των μνημονίων».
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη ότι ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί μονομερώς από τους εργοδότες, αφού θα απαιτείται η συναίνεση των εργαζομένων, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 δήλωσε:
«Αλήθεια σε ποιον κόσμο ακριβώς ζει ο κ. Χατζηδάκης; Διότι στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, οι εργαζόμενοι εξαναγκάζονται να δουλεύουν ακόμα και με κορωνοϊό από τους εργοδότες τους. Τέλος, επειδή ο υπουργός Εργασίας επικαλέστηκε και Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για όσα μεθοδεύει η κυβέρνηση του, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι κράτη μέλη της ΕΕ προωθούν την 6ώρη και όχι την 10ώρη εργασία!».
Σχετικά Νέα
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.