Μ. Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την αυτόνομη πορεία του

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ότι «το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την αυτόνομη πορεία του, όμως επειδή είναι ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός και επειδή έχει μάθει να ακούει και να μεταφράζει τα μηνύματα από την κοινωνία, προφανώς είναι υπέρ των συγκλήσεων με κοινωνικές δυνάμεις. Αυτό φάνηκε και στις αυτοδιοικητικές που μπόρεσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκπροσωπήσουν ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις και στήριξη».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν περιμένει απλώς να εισπράξει από τα εσωτερικά τεκταινόμενα σε άλλους πολιτικούς χώρους δια της πολιτικής του ώριμου φρούτου ούτε περιμένουμε απλά να φθαρεί η κυβέρνηση για να έρθει ο κόσμος αυτόματα στο ΠΑΣΟΚ. Κάνουμε δυναμικές κινήσεις, συνομιλούμε με τον κόσμο και επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς που αισθάνονται ότι πλήττονται από την πολιτική του κυρίου Μητσοτάκη και όλα αυτά οδηγούν σε μια συνδιαμόρφωση θέσεων και στρατηγικής. Αυτό έκανε πάντα το ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος μας» σχολίασε.

«Εμείς καταθέσαμε την πρόταση μας για την προανακριτική, είναι συγκεκριμένες οι ευθύνες που ζητάμε να διερευνηθούν, αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσωπα που ήταν στην κυβέρνηση επί ΣΥΡΙΖΑ και πιθανώς αυτός ήταν ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ δήλωσε την πρόθεση να υπάρχει κοινός βηματισμός δεν κατέστη τελικά σαφές» σημείωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα