Μ. Κατρίνης: «Μύχιος» πόθος της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να τους στηρίξουμε μετά τις εκλογές

Ως «μύχιο» πόθο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να παράσχει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κυβερνητική στήριξη σε ένα από τα δύο κόμματα μετεκλογικά, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή στο «Στο Ρυθμό της Επικαιρότητας» με τον Αλφόνσο Βιτάλη.

«Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως βολικό κυβερνητικό εταίρο. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι δεν φερόμαστε ως τέτοιος. Αντίθετα, θα συνεχίσουμε σε αυτό το πρόγραμμα που έχουμε, επιδιώκοντας την πολιτική σταθερότητα, αλλά με κόκκινες γραμμές, με συγκεκριμένο στίγμα και με τέτοιες προγραμματικές θέσεις που αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα το οποίο δεν έχει να δώσει εξετάσεις όσον αφορά τη συμμετοχή του σε κυβερνητική και πολιτική σταθερότητα στη χώρα μας. Έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και μάλιστα με πολύ μεγάλο πολιτικό κόστος», είπε ο κ. Κατρίνης.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Κατρίνης επισήμανε ότι έχει φροντίσει ήδη να υποτιμήσει το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, προεξοφλώντας μία δεύτερη προσφυγή στις εθνικές κάλπες. «Όμως αυτό συνιστά μια προσβολή για τη λαϊκή ετυμηγορία και για τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα έρθουν, θα ψηφίσουν και θα τοποθετηθούν επί των κρίσιμων ζητημάτων. Βέβαια νομίζω ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα δείξει το πού πρέπει να οδηγηθεί την επόμενη μέρα η χώρα, με το πρίσμα της ανάγκης πολιτικής, οικονομικής και γεωστρατηγικής σταθερότητας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα