

Η απάντηση του υπουργό Προστασίας του Πολίτη στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα περί «μετατροπής της χώρας σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών»
Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αύξησης των εγκληματικών ενεργειών δίνει με στοιχεία ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Όπως φαίνεται από την ανάρτησή του στο Twitter, oι ανθρωποκτονίες μειώθηκαν εμφανώς επί ΝΔ σε σύγκριση με την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Το 2015, σύμφωνα με τον κ.Χρυσοχοΐδη, οι ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα ανέρχονταν στις 93, ενώ το 2020 στις 73.
«Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση ”έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών”. Κακό πράγμα να λες ψέματα. Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου», γράφει στην ανάρτησή του ο υπουργός.
Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση «έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών».
Κακό πράγμα να λες ψέματα.
Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου. pic.twitter.com/OoBIqFFa6T— Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) April 10, 2021
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.