

Την υιοθέτηση από την κυβέρνηση μέτρων στήριξης των νέων προκειμένου το κράτος να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να πάνε να εμβολιαστούν, προτείνει ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού περί έκδοσης της κάρτας ελευθερίας (freedom pass) για τους νέους ηλικίας 18-25 ετών, αναφέρει πως επί της ουσίας πρόκειται για φθηνή εξαγορά.
Ο κ. Χριστοδουλάκης γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook:
«Πληρώστε τις υπερωρίες τους, θεσμοθετήστε τους την επί πληρωμή πρακτική άσκηση στα δημόσια Πανεπιστήμια τους, διασυνδέστε τα με την αγορά εργασίας, καθιερώστε αφορολόγητα έτη στο ξεκίνημα για τους νέους επιχειρηματίες, στηρίξτε την πλήρη απασχόληση απέναντι στις ελαστικές μορφές εργασίας, ελέγξτε τους εργασιακούς χώρους για την ασφάλιση και τα ένσημα τους, βοηθήστε τους να αυτονομηθούν και να κάνουν τη δική τους οικογένεια, δουλέψτε τις υποδομές τους για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Ίσως έτσι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους ως κράτος. Και ίσως τελικά να πάνε να εμβολιαστούν από μόνοι τους. Ως απόφαση συλλογικής ευθύνης και συνείδησης. Όχι ως αντικείμενο φθηνής εξαγοράς».
Σχετικά Νέα
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «σε μία.
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.