

Για “διπλό έγκλημα” γύρω από την υπόθεση των Τεμπών έκανε λόγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ενώ άφησε διάπλατα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να καταθέσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην προανακριτική.
“Το πρώτο είναι το έγκλημα της σύγκρουσης δύο τρένων χωρίς να λειτουργεί κανένα σύστημα ασφαλείας και το δεύτερο είναι το έγκλημα της συγκάλυψης που έχει ως πρωταγωνιστή και ενορχηστρωτή τον πρωθυπουργό. Το μπάζωμα είναι ένα από τα στάδια της συγκάλυψης…”.
Σε ερώτηση εάν σε αυτή την προανακριτική ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, η κ Αποστολάκη τόνισε:
“Ασφαλώς. Στην προανακριτική δεν είμαι μόνη μου, θα συμμετέχω μαζί με συναδέλφους μου και θα το συναποφασίσουμε. Είναι μια υπόθεση την οποία θα αξιολογήσουμε… Είναι ένας κρίσιμος παράγοντας και δεν δικαιούται, ούτε νομιμοποιείται να ισχυρίζεται ότι ο υφυπουργός του, είχε τον χαρακτήρα ενός αμέτοχου παρατηρητή. Αυτό είναι αδιανόητο”.
Η κυβέρνηση σύρεται και εξαναγκάζεται να ψηφίσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής
“Τα συλλαλητήρια, το ποτάμι της οργής και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων εξαναγκάζουν τον Πρωθυπουργό να ψηφίσει την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής όταν ένα χρόνο πριν εμπόδισε ακόμη και την κλήτευση του Χρήστου Τριαντόπουλου ως μάρτυρα στην Εξεταστική…”
ΠΗΓΗ:TheTOC.gr
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Ο Τριαντόπουλος διάλεξε τον δικαστή που θα τον κρίνει – Ο Καραμανλής θέλει να διαλέξει και τον δικαστή και το αδίκημα
“Επιχειρείται δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου στην ουσία να υποκατασταθούν η δικαιοσύνη και οι αποφάσεις.
Συνάντηση Γ. Γεραπετρίτη με Χ. Φιντάν στην Αττάλεια: Τι συζητήθηκε και τι θα ανακοινωθεί
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν,.
Π. Μαρινάκης: Με ενέργειες της Πολιτείας και των Πρυτανικών Αρχών οι δράστες θα οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης
“Χθες ο πρωθυπουργός παρουσίασε δέκα μέτρα για τη βελτίωση του συστήματος δημόσιας υγείας”, ανέφερε.
Γ. Βαρουφάκης: Ο έντονος διάλογος που είχε με δημοσιογράφο σε συνέδριο στην Πάτρα – «Είστε γελοία, κυρία μου»
Επεισοδιακή κατάληξη είχε η συζητήση που είχαν η δημοσιογράφος και σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας, Σοφία.