

Την ώρα που η μετοχή της Lumen κατέγραψε τη μεγαλύτερη ημερήσια ποσοστιαία μείωση στην ιστορία της, η CEO της εταιρείας Kate Johnson απέκτησε 1 εκατ. μετοχές.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η Johnson αγόρασε τις μετοχές με μέση τιμή 97 cents καταβάλλοντας 970.000 δολάρια σύμφωνα με τα στοιχεία της αμερικάνικης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Μια μέρα νωρίτερα η μετοχή υποχώρησε κατά 32,9% στα 98 cents καταγράφοντας αρνητικό ρεκόρ. Την ημέρα που προχώρησε στην αγορά των μετοχών η Johnson, η μετοχή έφτασε ενδοσυνεδριακά μέχρι και τα 78 cents και έκλεισε στα 1,06 δολάρια ενώ την Παρασκευή έκλεισε στα 1,12 δολάρια.
Μετά από αυτή τη συναλλαγή η Johnson κατέχει πλέον 5,1 εκατ. μετοχές της Lumen. “Η απόφαση της Κέιτ να αγοράσει μετοχές δείχνει την εμπιστοσύνη της στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες της Lumen και τη δέσμευσή της για την επιτυχία μας”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Η Johnson ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Lumen πριν από περίπου ένα χρόνο και έχει επιφορτιστεί με την ανάκαμψη της εταιρείας, η οποία παρέχει δικτύωση, αποθήκευση cloud και άλλες υπηρεσίες. Οι μετοχές έχουν υποχωρήσει 81% το περασμένο έτος και 91% τα τελευταία δύο χρόνια.
Σχετικά Νέα
ΟΔΔΗΧ: Προσφορές ύψους Στο 1.013 εκατ.ευρώ στη δημοπρασία εντόκων γραμματιών-Τι δείχνουν τα στοιχεία για την απόδοση
Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ διενεργήθηκε σήμερα, όπως ενημερώνει.
Wall Street: Ράλι μετά την πιθανή μείωση των δασμών στην Κίνα και τον… Πάουελ
Μεγάλη άνοδο καταγράφουν οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη, καθώς.
Χρυσός: Υποχωρεί από τα υψηλά με απώλειες 3%
Ο χρυσός διεύρυνε την Τετάρτη τις απώλειες του, υποχωρώντας από τα ιστορικά υψηλά, σημειώνοντας.
Χρηματιστήριο: “Έπιασε” τις 1.700 μονάδες ο ΓΔ με στήριξη από blue chips και τράπεζες
Συνέχισε και σήμερα την ανοδική του πορεία το Χρηματιστήριο για δεύτερη διαδοχική ημέρα μετά.