

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 16 τραυματίστηκαν εξαιτίας βομβαρδισμού των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων στο χωριό Καρπάτι, στην περιφέρεια Λουγκάνσκ, ανέφεραν οι φιλορωσικές αρχές.
Το κέντρο συντονισμού των φιλορωσικών αρχών διευκρίνισε μέσω Telegram ότι επλήγη εγκατάσταση όπου εκτρέφονται πουλερικά.
Σχεδόν όλη η περιφέρεια Λουγκάνσκ ελέγχεται από τον ρωσικό στρατό ή τις πολιτοφυλακές των φιλορώσων.
Δεν έχει υπάρξει αντίδραση από πλευράς Κιέβου ως τώρα. Οι ουκρανικές αρχές σπανίως αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις σε περιοχές που κατέχουν οι ρωσικές δυνάμεις ή στο έδαφος της ίδιας της Ρωσίας.
Και οι δύο πλευρές αρνούνται πως βάζουν εσκεμμένα στο στόχαστρο αμάχους στην ένοπλη σύρραξη η οποία ξέσπασε όταν ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην ουκρανική επικράτεια πριν από δεκαπέντε και πλέον μήνες.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.