Κατέληξε και μια 33χρονη, η οποία ποδοπατήθηκε σε συναυλία του τραγουδιστή Asake στο Brixton του Λονδίνου που διεξήχθη την Πέμπτη (15/12), ενώ άλλες δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 23 ετών, συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το περιστατικό προκλήθηκε όταν «μεγάλος αριθμός θαυμαστών», με βάση την ενημέρωση της μητροπολιτικής αστυνομίας, προσπάθησε να παραβιάσει την είσοδο για να εισέλθει στον χώρο της συναυλίας.
Σύμφωνα με την Daily Mirror, η συναυλία ακυρώθηκε υπό τις αποδοκιμασίες των θεατών, με τους οργανωτές να ανακοινώνουν από τη σκηνή: «3.000 άνθρωποι παραβίασαν τις πόρτες απ’ έξω και για λόγους ασφαλείας πρέπει να βάλουμε τέλος στο θέαμα».
Βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter απεικονίζει το πλήθος να γεμίζει τον δρόμο έξω από την είσοδο της συναυλίας.