

Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν το δίκτυο μεταφορών του Λονδίνου δεν θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα από τις 24 Φεβρουαρίου αλλά θα υπάρχει ισχυρή σύσταση να το κάνουν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο φορέας διαχείρισης των δημόσιων συγκοινωνιών του Λονδίνου TfL.
«Ηχρήση καλύμματος προσώπου δεν θα είναι πλέον προϋπόθεση για τη μεταφορά από τις 24 Φεβρουαρίου, αλλά θα υπάρχει ισχυρή σύσταση προς τους πελάτες και το προσωπικό να τα φορούν εάν μπορούν», ανέφερε σε ανακοίνωση το TFL.
Σχετικά Νέα
Ρώμη: Θερμή υποδοχή στον Πάπα Λέοντα στην πρώτη του ιδιωτική επίσκεψη σε ναό
Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ πραγματοποιίησε την πρώτη του, αιφνιδιαστική, επίσκεψη μετά την εκλογή του,.
Κίνα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι «ένα σημαντικό βήμα» για την αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου
Η Κίνα θεωρεί ότι οι πρώτες εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ που ξεκίνησαν σήμερα.
Πάπας Λέων 14ος: Το παρασκήνιο του ιστορικού Κονκλάβιου – Το φαβορί που προηγούνταν αλλά εγκατέλειψε και ο ασιατικός «εμφύλιος»
Ο Πάπας Λέων 14ος – ο πρώτος Αμερικανός Ποντίφικας στην ιστορία – έπιασε πολλούς.
Θρήνος στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 20 τραυματίες σε καραμπόλα στο Τσανάκαλε
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Τσανάκαλε – Εζίν στην Τουρκία, όπου επιβατικό λεωφορείο,.