

Όλες οι αλλαγές που εφαρμόζονται από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου – Τι ισχύει για μετακινήσεις, σχολεία, μετακίνηση από νομό σε νομό και sms στο 13033
Αλλαγές στην καθημερινότητά τους θα δουν οι πολίτες της χώρα από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου καθώς η κυβέρνηση αλλά και οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι ανακοίνωσαν μερική άρση μέτρων εν μέσω του lockdown για τον κορονοϊό. Παρόλο που σταδιακά πραγματοποιούνται ορισμένα βήματα προς την επιστροφή στην κανονικότητα, μία ολική άρση του lockdown φαντάζει μακρινό σενάριο καθώς υπάρχει φόβος για ένα τρίτο κύμα της πανδημίας που μπορεί να φέρει ξανά στα όριά του το ΕΣΥ.
Για το λόγο αυτό από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ (όχι όμως τα ΟΠΑΠ Play), επιτρέπονται περισσότεροι επιβάτες στα ταξί και τα Ι.Χ αυτοκίνητα, ενώ η μετακίνηση από νομό σε νομό θα επιτρέπεται μόνο για φοιτητές που θα ταξιδέψουν για να ξενοικιάσουν την κατοικία τους, με την προϋπόθεση να έχουν μαζί τους ως αποδεικτικό τη λήξη του μισθωτηρίου από το Taxisnet.
Παράλληλα, παρατείνονται για ακόμη μία εβδομάδα, τα μέτρα του καθολικού lockdown. Επομένως ισχύουν και για την επόμενη εβδομάδα τα παρακάτω:
μετακινήσεις αυστηρά με sms στο 13033
απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9:00 το βράδυ μέχρι της 5:00 το πρωί (με τις εξαιρέσεις που έχουν προβλεφθεί)
υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.