

Σε 11.300 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην παράκτια πόλη Ντέρνα της Λιβύης, σύμφωνα με τη λιβυκή Ερυθρά Ημισέληνο.
Η λιβυκή Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην ανατολική λιβυκή πόλη Ντέρνα έχει εκτοξευθεί σε 11.300, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες αναζήτησης.
Η Marie el-Drese, γενική γραμματέας της οργάνωσης, δήλωσε τηλεφωνικά στο Associated Press ότι στην πόλη αγνοούνται 10.100 άνθρωποι.
Σχετικά Νέα
Η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα για την ρήτρας διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες
Ο Yπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης υπέβαλε σήμερα αίτημα προς το Ευρωπαϊκό.
Μυστήριο με το πρωτοφανές μπλακ άουτ στην Ιβηρική-Ποια σενάρια εξετάζονται
Ένα πρωτοφανές μπλακ άουτ έφερε τη Δευτέρα ακινησία σε μεγάλο μέρος της Ισπανίας και της Πορτογαλίας,.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ισπανία μετά το μπλακ άουτ
Η ηλεκτροδότηση αρχίζει να αποκαθίσταται σταδιακά στη Χώρα των Βάσκων και σε περιοχές της.
Πορτογαλία-Ισπανία: Σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο προκάλεσε το μπλακ άουτ
Ένα σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο στην Ισπανία, με ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της.