

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανοίγει τα χαρτιά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews και στον Γιώργο Κουβαρά.
Για το πώς αναλύει το αποτέλεσμα της κάλπης και για το αν άλλαξε κάτι μετά από αυτές τις εκλογές, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος έχει πάρα πολλά προβλήματα (…) Η μεγάλη εικόνα είναι στην ήττα της ΝΔ».
«Αν αθροίσεις τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ πέραν του λεκανοπεδίου Αττικής, εμφανίζεται δεύτερο κόμμα (…) Δεν υπάρχει άλλο κόμμα στο χάρτη στην αντιπολίτευση, μόνο το πράσινο (…) Στην πολιτική είμαι ένας γενναίος άνθρωπος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Στο αποτέλεσμα που έχουμε οικοδομήσει περίμενα να το κρατήσουμε όρθιο, όχι να το αποδομούμε (…) Έχουμε μεγάλους στόχους».
Για το αν θα ανταποκριθεί στην πρόκληση για προσφυγή στη βάση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, σημείωσε: «Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση της προοδευτικής παράταξης (…) ».
Σχετικά με το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όποτε κι αν στηθούν εσωκομματικές κάλπες, επισήμανε: «Νομίζω ότι είναι καθαρό αυτό που είπα».
Σχετικά Νέα
ΜΟΕ: Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη
Τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη η νέα συνάντηση των αντιπροσωπειών.
Φιντάν: Η Χαμάς δείχνει να προτιμά μια συμφωνία για ειρήνη διαρκείας με το Ισραήλ – Πρόοδο στις συνομιλίες για εκεχειρία βλέπει το Κατάρ
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε ότι οι συνομιλίες με την Χαμάς τις.
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζιούφρε – Είχε καταγγείλει τον Τζέφρι Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση
Η Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία είχε καταγγείλει τον Τζέφρι Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου.
Θεσσαλονίκη: Εκκενώθηκε η πλατεία Μακεδονομάχων λόγω ύποπτης βαλίτσας
Ένα ύποπτο αντικείμενο και συγκεκριμένα μία βαλίτσα εντοπίστηκε στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη στην πλατεία.