

Αντιμέτωποι με προβλήματα βρίσκονται και σήμερα (12/10) το πρωί οι οδηγοί που κινούνται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.
Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.
Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται ξανά στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα.
Στην άνοδο η κίνηση είναι πολύ αυξημένη από το ύψος της Δυρραχίου μέχρι την Αχαρνών ενώ στην κάθοδο από την Αττική Οδό μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνών.
Δυσκολίες καταγράφηκαν και στην Λεωφόρο Μεσογείων λόγω τροχαίου στο ύψος του Νομισματοκοπείου και στο ρεύμα προς Σταυρό με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις καθώς η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεξαγόταν από μια λωρίδα.
Μποτιλιάρισμα εντοπίζεται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε Κατεχάκη από πλατεία Ηλιουπόλεως μέχρι τον Καρέα, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου και στην Συγγρού από Λαγουμιτζή προς Αμαλίας.
Τέλος, προβλήματα υπάρχουν και στην Αττική Οδό. Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου (10-15 λεπτά) και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα (5-10).
Υπενθυμίζεται σήμερα (12/10), η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς τρόλεϊ από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων με βασικό αίτημα την άμεση υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσληφθέντων εργαζομένων.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.