

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους για μια ακόμη ημέρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής.
Με υπομονή θα πρέπει να “οπλιστούν” οι οδηγοί σήμερα, Παρασκευή (15/12), στην άνοδο του Κηφισού από Λένορμαν μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
Προβλήματα παρατηρούνται και στην άνοδο της Κηφισίας από Φιλοθέη μέχρι Ψυχικό αλλά και στην κάθοδο, στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, τη Μεσογείων και την Αλεξάνδρας.
Κίνηση σημειώνεται και στη βασ. Σοφίας, τη βασ. Κωνσταντίνου, την άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, τη λεωφόρο Βουλιαγμένης και την Ηλιουπόλεως. Προβλήματα και στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι και στην Παραλιακή από Ελληνικό μέχρι Άλιμο, όπως επίσης και στον Καρέα.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
Επίσης, αρκετά προβλήματα καταγράφονται σε τμήματα των δύο ρευμάτων των Λεωφόρων Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στις οδούς Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.