

Στο “κόκκινο” βρίσκονται και σήμερα οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της αυξημένης κίνησης, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται για μία ακόμη ημέρα στη Λεωφόρο Κηφισού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι τον κόμβο της Αττικής Οδού.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Πανόρμου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στο Μαρούσι.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται ακόμα και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο κέντρο της Αθήνας, όπως και στη Λεωφόρο Μεσογείων από τους Αμπελόκηπους μέχρι τον Χολαργό.
Τέλος, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στην Αττική οδό, τόσο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όσο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.