

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (02/10) στους περισσότερους οδικούς άξονες, με τα μεγαλύτερα προβλήματα στην κίνηση να εντοπίζονται στον Κηφισό και την Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν και όσοι κινούνται στην Αττική Οδό.
ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Συγκεκριμένα, “φρακαρισμένος” φαίνεται για μια ακόμη μέρα ο Κηφισός, με την κίνηση να εκτείνεται από τον Ρέντη μέχρι την Αττική Οδό.
Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στη λεωφόρο Σχιστού, καθώς μία νταλίκα με κοντέινερ δίπλωσε στη μέση νωρίτερα Λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα να κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Μεγάλες καθυστερήσεις και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, όπως επίσης και σε αρκετούς δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας και στο λιμάνι του Πειραιά.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών και στην Αθηνών-Λαμίας.
Τέλος στην Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις άνω των 25 λεπτών στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο της Κηφισίας, ενώ υπάρχουν χαμηλές ταχύτητες και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Σχετικά Νέα
Wall Street: Άνοδος στα futures μετά την συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας
Δυνατή ώθηση παίρνουν οι αμερικανικές μετοχές την Δευτέρα, μετά την είδηση πως οι ΗΠΑ.
ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της ΔΙΜΕΑ μετά από τους ελέγχους.
Επιδότηση της κατανάλωσης ρεύματος: Από σήμερα οι αιτήσεις των επιχειρήσεων
Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ https://www.power4business.deddie.gr για την υποβολή.
To Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη δυνατότητα της ΑΑΔΕ για αναστολής χρήσης ΑΦΜ λόγω φοροδιαφυγής
«Φρένο» στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί, με βάση νόμο του.