

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται και σήμερα (23/2) το πρωί σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.
Αναλυτικά, μποτιλιάρισμα σημειώνεται για ακόμη μια μέρα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι και το Αιγάλεω.
Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.
Επίσης, σε χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Λεωφόρο Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι το δαχτυλίδι και από τον Υγεία μέχρι και το President και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ακόμη, στη Λεωφόρο Μεσογείων, παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση από την Εθνική Άμυνα μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Τέλος, καθυστερήσεις υπάρχουν τμηματικά και εντός της Αττικής Οδού.
Σχετικά Νέα
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.
Έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στη Νέδα με νεκρό το 4χρονο αγόρι – Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Νέδας.