

Από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί ο φετινός νικητής για το Βραβείο Νόμπελ, που θα τιμηθεί για την προσφορά του στην προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης.
Το βραβείο κερδίζει κάθε χρόνο το άτομο ή ο οργανισμός. Φέτος υπάρχουν 304 υποψηφιότητες (219 προσωπικότητες και 85 οργανισμοί).
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι το νούμερο ένα φαβορί για τη νίκη. Γεννήθηκε το 2003 στη Σουηδία και είναι ακτιβίστρια. Σκοπός της είναι η καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής και έχει χαρακτηριστεί υπόδειγμα παγκόσμιου ακτιβισμό.
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.