

Μέσω κεραιών κινητών τηλεφωνίας έγινε η έκρηξη των ασυρμάτων που είχαν τα μέλη της Χεζμπολάχ, λέει ειδικός τηλεπικοινωνιών εξηγώντας πως εκρηκτική ύλη θα μπορούσε να τοποθετηθεί μέσα στους IC-V82.
Συγκεκριμένα, ο ειδικός τεχνικός κάνει φύλλο και φτερό έναν ασύρματο, IC-V82 που όλα τα διεθνή μέσα έχουν ταυτοποιήσει ως τον που είχαν τα μέλη της Χεζμπολάχ.
O τεχνικός εξηγεί ότι ακόμα και στην μπαταρία θα μπορούσε να γίνει η παγίδευση.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος «ο πομποδέκτης αυτός σταμάτησε να παράγεται πριν από 10 χρόνια. Ό,τι σταματάει να παράγει η Ιαπωνία συνήθως αντιγράφεται από τους Κινέζους. Ένας ειδικός τεχνικός μπορεί να καταλάβει εάν είναι γνήσιο ή ψεύτικο προϊόν».
Υπενθυμίζεται πως υπήρχε αντιπροσωπεία της ιαπωνικής κατασκευάστριας ICOM που τους πουλούσε και στην Ελλάδα. To 2014 διαπιστώθηκε πως είχε φτάσει στην Ελλάδα μία «μαϊμού» παρτίδα από τους ασυρμάτους. Οι ασύρματοι ήταν ίδιοι με αυτούς που αντιτάχτηκαν στο Λίβανο.
Ο Τάκης Παρισσινός, αντιπρόσωπος οίκου ICOM δήλωσε: «To έτος 2010 διαπιστώσαμε ότι λόγω της δημοφιλίας του κάποιοι αντέγραψαν τον πομποδέκτη αυτό έφτιαξαν δηλαδή έναν όμοιο πομποδέκτη «μαϊμού» του οποίου η συσκευασία ήταν ακριβώς όμοια με του original. Καταφέραμε να εντοπίσουμε τον ”γκρίζο” εισαγωγέα και διακινητή των «μαϊμού» πομποδεκτών. Αυτό που πιστεύω ότι συνέβη είναι ότι οι συγκεκριμένοι πομποδέκτες είναι της ίδιας κατασκευής με τους εν λόγω πομποδέκτες ”μαϊμού”».
Ο ειδικός σε αυτή την περίπτωση θα πει πως την ώρα που μόνο το κακής ποιότητας αντίγραφο έμενε διαθέσιμο στην αγορά, καθώς είχε σταματήσει η παραγωγή του πρωτότυπου κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία να διακινούν παρτίδες στην αγορά και κάπως έφτασε μία παρτίδα στα χέρια των Ισραηλινών που τους παγίδευσαν.
Σχετικά Νέα
«Πρόκληση» για την φον ντερ Λάιεν: Σήμερα το δικαστήριο της Ε.Ε αποφασίζει για τα μυστικά SMS με τον Μπουρλά για τα εμβόλια της Pfizer
Η κληρονομιά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αντιμετωπίσει.
Ισραήλ: Ο στρατός εξέδωσε προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη, τα.
Διεθνής Αμνηστία: Ο στρατός της Ουγκάντας παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στο Νότιο Σουδάν
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην ανανέωση και.
Φρίντριχ Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας – H Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.