

Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και εμπνεόμενη από τις διαχρονικές, εταιρικές της αξίες στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, κατανοεί την επιτακτική ανάγκη προστασίας από τον κορωνοϊό Covid-19, αλλά και τη σημαντικότητα τήρησης των απαραίτητων μέτρων, που στόχο έχουν την αντιμετώπισή του.
Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε δωρεά 120.000 υφασμάτινων μασκών με σκοπό τη διάθεσή τους σε μαθητές Γ’ Λυκείου και εξεταστές, για άμεση αξιοποίηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου.
Πρόκειται για μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες, με έξτρα αντιβακτηριδιακή επίστρωση εσωτερικά.
«Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς στη Lidl Ελλάς, κάτι που αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις προς την ελληνική κοινωνία. Γνωρίζουμε πως η μάχη κατά του Covid-19 δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος. Έτσι σε κάθε δύσκολη στιγμή που προκύπτει θεωρούμε καθήκον μας να σταθούμε αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια της χώρας μας να ανακάμψει από την πανδημία», ανέφερε σχετικά η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.