Λιάνα Κανέλλη: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1

Σοκ στο πάνελ και το τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε χθες το ατύχημα που υπέστη η Λιάνα Κανέλλη, τη στιγμή που αποχωρούσε από το πλατό του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Δευτέρας (10.06.24) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στο περιστατικό, έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη, μετά το ατύχημα.

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας ωστόσο ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν η βουλευτής του ΚΚΕ είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

«Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο και να μείνει εκεί, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό» είπε η παρουσιάστρια που ευχήθηκε «περαστικά» στην τραυματία βουλευτή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα