

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία ενόψει των δύο εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου σε Λευκωσία και Λεμεσό. Οι Αρχές έχουν καταρτίσει Σχέδια Δράσης για να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτροπα, με τη συμμετοχή αυξημένου αριθμού αστυνομικών και αντιοχλαγωγικών ομάδων.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κέντρο της Λευκωσίας ενώ έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομικής δύναμης, η οποία θα επιβλέπει του διαμαρτυρόμενους.
Οι διοργανωτές με μεγάφωνα καλούν τους πολίτες να φορούν τις μάσκες και να διατηρούν απόσταση.
Τα πανό και συνθήματα αφορούν κυρίως τη διαφθορά. Μερικά από τα πανό αναγράφουν «Κάτω η καταστολή», «όχι στη διαφθορά και στη διαπλοκή».
Την εκδήλωση καλύπτουν και ξένα ΜΜΕ με πλάνα και δηλώσεις.
Στο σημείο επιστράτευσαν μέχρι και drone ενώ η εκδήλωση διαμαρτυρίας εξελίσσεται ειρηνικά μέχρι στιγμής χωρίς οποιοδήποτε παρατράγουδο.
Σχετικά Νέα
Πακιστάν: Συνελήφθησαν 160 άτομα έπειτα από επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής αλυσίδας KFC
Τουλάχιστον 160 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Πακιστάν έπειτα από περίπου 20 επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής.
Volvo: Κόβει έως και 800 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ λόγω δασμών
Στις περικοπές έως και 800 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ λόγω της αβεβαιότητας που έχουν.
Ένας μήνας από τη σύλληψη Ιμάμογλου: Η Τουρκία σε αναβρασμό
Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία, παραπέμπονται σε.
Μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου υπέγραψε ένα βλήμα πυροβολικού με μήνυμα προς τον Πούτιν
Το μέλος του αμειρκανικού Κογκρέσου Μπράιαν Φιτζπάτρικ, Ρεπουμπλικανός υπέρ της Ουκρανίας που εκπροσωπεί την.