

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε σήμερα με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής, ανέφερε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει με ποιους ακριβώς.
«Είναι κάτι για το οποίο ήμουν κι εγώ στο τηλέφωνο αργά χθες το βράδυ. Κάτι για το οποίο θα εργαστεί σήμερα ο πρόεδρος, στις συνομιλίες που έχει με τους ηγέτες της περιοχής. Θα επιμείνουμε σε αυτό το πρόβλημα μέχρι να βγάλουμε από τη Γάζα όποιους Αμερικανούς θέλουν να φύγουν», είπε ο Σάλιβαν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Φρίντριχ Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας – H Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Βολιβία: Δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ο πρόεδρος Άρσε
Ο πρόεδρος της Βολιβίας, ο Λουίς Άρσε, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.