

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, θα μπορούσαν να αρθούν ορισμένοι δασμοί, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία των διμερών διαπραγματεύσεων.
Ειδικότερα, σε συνέντευξή της στο Fox Business News, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ αισιόδοξοι για κάποιου είδους συμφωνίας, και φαντάζομαι ότι εάν καταλήξουμε σε κάποια, τότε μπορούν να αρθούν κάποιοι δασμοί».
Από την πλευρά του ο Πίτερ Ναβάρο, σύμβουλος του Λευκού Οίκου, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR ότι η κυβέρνηση Τραμπ θα μπορούσε να αναβάλει την επιβολή δασμών σε κάποια κινεζικά προϊόντα, κυρίως ηλεκτρονικά, που προβλέπεται για τις 15 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι η απόφαση αυτή εναπόκειται στον Αμερικανό πρόεδρο.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Ινδία: Δεκάδες νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ
Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ, δήλωσε ένας ανώτερος.
Πάπας Φραγκίσκος: Ένα τελευταίο «ευχαριστώ» και ένα αποχαιρετιστήριο νεύμα
«Σας ευχαριστώ που με φέρατε πίσω στην πλατεία» του Αγίου Πέτρου: Αυτά τα λόγια.
Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε ομάδα τουριστών στο ινδικό Κασμίρ
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο υπό ινδική διοίκηση Κασμίρ όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον.