

Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε απόψε ότι «σε αυτό το στάδιο, καμία από τις υπηρεσίες πληροφοριών» δεν έχει εντοπίσει κάποια συγκεκριμένη ένδειξη περί απειλής εναντίον των ΗΠΑ ως απόρροια της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς σε βάρος του Ισραήλ.
«Παραμένουμε σε επαγρύπνηση», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Τζον Κίρμπι, ιδίως για την προστασία της εβραϊκής και της μουσουλμανικής κοινότητας στις ΗΠΑ.
Δεν υπάρχει επίσης κάποια ένδειξη ότι «άλλοι παράγοντες» εξετάζουν το ενδεχόμενο να επεκτείνουν τη σύρραξη. «Δεν έχουμε δει κανέναν άλλον εξωτερικό παράγοντα που να δηλώνει προθυμία ή ετοιμότητα για επέκταση της σύγκρουσης», πρόσθεσε ο Κίρμπι μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Σχετικά Νέα
Κερδοφόρες πάνω από το 70% των κινεζικών εισηγμένων
Παρά την οικονομική αστάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εισηγμένες εταιρίες στα χρηματιστήρια της Κίνας.
Στα πρόθυρα λιμού η Γάζα – Αντιπαράθεση στον ΟΗΕ για την ευθύνη στην παροχή βοήθειας
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, συνεδρίασε κατόπιν αιτήματος των ευρωπαϊκών κρατών-μελών (Ελλάδα, Γαλλία, Ην..
Ντόναλντ Τραμπ: Θέλω να μιλήσω με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News,.
Ουρουγουάη: Πέπε και Λουσία, ένα ζευγάρι ανταρτών αγγέλων της δημοκρατίας
Ο Ουρουγουανός πρώην πρόεδρος Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα και η σύζυγός του Λουσία Τοπολάνσκι ερωτεύτηκαν.