

Με απόφαση των δυο δημάρχων του νησιού, κλειστά θα είναι τη Δευτέρα σε όλη τη Λέσβο, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λόγω των αναμενόμενων στο νησί, ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Με εντολή του δημάρχου Μυτιλήνης, η κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής, που βρίσκεται στο επιβατικό λιμάνι της Μυτιλήνης, θα παραμείνει ανοιχτή από σήμερα και για όσο χρειαστεί, έως την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, για να φιλοξενήσει όσους έχουν ανάγκη.
Επίσης, εξασφαλίστηκαν δωμάτια σε ξενοδοχείο της Μυτιλήνης προκειμένου να μεταβούν και να καταλύσουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση όσοι έχουν ανάγκη (άστεγοι ή άποροι) μπορούν.
Σχετικά Νέα
Φαράγγι της Σαμαριάς: Ανοιχτό και πάλι από αύριο – Έγινε έλεγχος μετά τον σεισμό
Η ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ αναφέρει πως ο έλεγχος κατά το μήκος του μονοπατιού ολοκληρώθηκε.
Κατερίνη: Κλείνει προσωρινά για λόγους ασφαλείας η προβλήτα της Παραλίας
Κλείνει προσωρινά η προβλήτα Παραλίας Κατερίνης για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.
Ζωνιανά: Επεισόδια πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα – Καταγγελία για οπαδό που έβγαλε όπλο
Ο αγώνας ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τη Δόξα Βύρωνα ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση,.
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: Ποιοι μπορούν να χτίσουν και ποιοι οφείλουν να αναθεωρήσουν τις άδειες δόμησης
Την συνέχιση των εργασιών σε οικοδομές που είχαν εκκινήσει έως και την 11η Δεκεμβρίου.