

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρυνό Λεμέρ, δηλώνοντας σήμερα ότι η οικονομία της Γαλλίας μπορεί να έχει φέτος καλύτερη επίδοση από την προβλεπόμενη.
«Πιστεύω ότι το 2020 θα τα πάμε καλύτερα από την τρέχουσα εκτίμηση για ύφεση 11%», ανέφερε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι BFM TV.
Όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters, η δήλωση Λεμέρ έπεται της ανακοίνωσης από τη γαλλική κυβέρνηση ενός προγράμματος 100 δις. ευρώ σχεδιασμένου για να ενισχύσει τη γαλλική οικονομία – της οποίας η ύφεση είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη – επαναφέροντας τις φιλικές προς τις επιχειρήσεις μεταρρυθμίσεις Μακρόν, δίνοντάς τους και μία περισσότερο «πράσινη» χροιά.
Σχετικά Νέα
Λίβυος πρωθυπουργός: Η τάξη στη χώρα αποκαταστάθηκε
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ασφάλεια αποκαταστάθηκε.
Ο Ζελένσκι θέλει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ξεκαθαρίζει το Κίεβο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για.
Επίσημη, ανταποδοτική επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετανία, 8 – 10 Ιουλίου
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, θα πραγματοποιήσουν από τις.
Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Κάρπαθο: Το «μυστικό» νησί της Ευρώπης, με εντυπωσιακές διαδρομές στη φύση
Τις «μυστικές» ομορφιές της Καρπάθου προβάλλουν το τελευταίο διάστημα μέσα ενημέρωσης από τη Γερμανία,.