

Η Ρωσία, η Κίνα, οι ΗΠΑ και το Πακιστάν ενδιαφέρονται να διαδραματίσουν ρόλο διαμεσολαβητή για την επίλυση της κρίσης στο Αφγανιστάν, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, η Ρωσία αντιτίθεται στην ιδέα να επιτραπεί στους Αφγανούς πρόσφυγες να εισέλθουν στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας – που βρίσκεται μεταξύ Ρωσίας και Αφγανιστάν – ή να εγκατασταθούν εκεί αμερικανικά στρατεύματα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ ξεκινά την είσπραξη των απλήρωτων φοιτητικών δανείων ακόμη και μέσω κατάσχεσης μισθών
Επειτα από ανάπαυλα πολλών ετών, η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από τον επόμενο.
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.