

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Παρασκευή ότι το περιστατικό της Παρασκευής με το μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Κρεμλίνο ήταν μια “εχθρική πράξη” και η Ρωσία θα απαντήσει με “συγκεκριμένες ενέργειες”.
Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία ότι έστειλε μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κρεμλίνο σε μια προσπάθεια να σκοτώσει τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πίσω από την εικαζόμενη επίθεση. Η Ουκρανία το αρνήθηκε και ο Λευκός Οίκος απέρριψε τα ρωσικά “ψέματα”.
“Ήταν ξεκάθαρα μια εχθρική ενέργεια, είναι σαφές ότι οι τρομοκράτες του Κιέβου δεν θα μπορούσαν να το διαπράξουν χωρίς τη γνώση των κυρίων τους”, είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου στην Ινδία.
“Δεν θα απαντήσουμε μιλώντας για “casus belli” ή όχι, θα απαντήσουμε με συγκεκριμένες ενέργειες”, είπε.
Το “Casus belli” είναι ένας λατινικός όρος για μια ενέργεια που δικαιολογεί τον πόλεμο. Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία βρίσκεται τώρα στον 15ο μήνα, αν και η Μόσχα συνεχίζει να τον περιγράφει ως “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”.
Σχετικά Νέα
Αλλεπάλληλα ιστορικά υψηλά για τον χρυσό – Ξεπέρασε και το ορόσημο των 3.500 δολαρίων
Οι τιμή του χρυσού “εκτοξεύθηκε” σε νέο ιστορικό υψηλό, αγγίζοντας το κρίσιμο ορόσημο των.
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.