

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ένας 33χρονος στη Λάρισα, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της 63χρονης μητέρας του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», ο 33χρονος κρίθηκε την Δευτέρα ένοχος από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, μετά και την εισαγγελική πρόταση, με το Δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 12 μηνών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση.
Ο 33χρονος απέδωσε την πράξη του σε μέθη και σε προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, όπως ανέφερε χθες στο Δικαστήριο, αλλά μετά τη χθεσινή απόφαση θα οδηγηθεί τελικά στις Φυλακές Λάρισας, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.
Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» συνελήφθη προχθές, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας, καθώς είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην 63χρονη μητέρα του.
Η 63χρονη βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε προηγηθεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη χωρίς να απειλείται η κατάσταση της υγείας της.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στις αρχές για εξαφάνιση παιδιού δύο ετών στον Πύργο
Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5) στις αρχές μετά την δήλωση.
ΓΣΕΕ: Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα
«Δυστυχώς ακόμη ένας εργαζόμενος χάνει τη ζωή του εν ώρα εργασίας και δύο συνάδελφοι.
Θεσσαλονίκη: Τι λέει η μητέρα της 39χρονης ερπετολόγου που δέχτηκε επίθεση από οχιά
Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 39χρονης, η οποία νοσηλεύεται στην Α’.
Συνελήφθη 60χρονος για ασέλγεια σε 16χρονο
Ένας 60χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι προσέφερε.