

Οι αγρότες της περιοχής του νομού Λάρισας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενισχύοντας το μπλόκο της Γυρτώνης, όπου παραμένουν για δεύτερη ημέρα με τα αγροτικά τους μηχανήματα.
Παράλληλα, σήμερα αναμένεται η άφιξη αγροτικών οχημάτων από τις παρακάρλιες περιοχές, αλλά και συμμετοχή νέων τρακτέρ από τις περιοχές του Δήμου Κιλελέρ και του Πλατυκάμπου. Παραγωγοί από την περιοχή του Τυρνάβου, της Ελασσόνας, της Αγιάς μετακινήθηκαν στο σημείο.
Σημαντικό γεγονός της ημέρας αποτελεί η εκλογή της επιτροπής του μπλόκου, η οποία θα οριστεί με στόχο τον συντονισμό των δράσεων και την χάραξη της στρατηγικής για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων. Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη αγροτών στο σημείο και θα συζητηθεί η πορεία των κινητοποιήσεων.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.