

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, από τις πρώτες ημέρες των ερευνών για τον εντοπισμό του 39χρονου, τουλάχιστον 10 ήταν οι μάρτυρες που είχαν πάει αυτοβούλως στις Αρχές και είχαν καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.
Άρση απορρήτου
Οι Αρχές, ως όφειλαν, έψαξαν προκειμένου να διασταυρώσουν τις καταθέσεις, ενώ παράλληλα είχε γίνει άρση απορρήτου στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Λάρισας μέχρι και τον Πηνειό, όπου και εθεάθη για τελευταία φορά ο Βασίλης Καλογήρου.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Live News, αύριο αναμένεται να ζητηθεί άρση απορρήτου για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Τυρνάβου, με τις Αρχές να εστιάζουν κυρίως στο πρώτο πενθήμερο μετά την εξαφάνιση του 39χρονου και να αναζητούν οποιοδήποτε στίγμα του.
Όσον αφορά τις κάμερες που εξετάστηκαν, οι κάμερες στον Πηνειό, την περιοχή της εξαφάνισης, δεν έδειξαν κάποιο αποτέλεσμα, πλην μίας, η οποία έχει καταγράψει τον Βασίλη να βγαίνει από τη Λάρισα και να πηγαίνει προς το ποτάμι.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο 10 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Σήμερα σύμφωνα με το εορτολόγιο εορτάζουν τα εξής ονόματα: Σίμων Ποιος ήταν ο Άγιος.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (10/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Ειρήνη Μουρτζούκου: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των πέντε παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μέσα στον μήνα αναμένεται οι έμπειροι.