

Μια υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας στη Λάρισα. Όπως έγινε γνωστό πέντε παιδιά κακοποιούνταν συστηματικά από τη θεία τους η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια τους καθώς οι γονείς του βρίσκονται στη φυλακή.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μίνα Μαυρογιάννη τα πέντε ανήλικα αδέλφια από 9 έως 16 ετών έχουν βρει καταφύγιο από την περασμένη Τετάρτη στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας. Την επιμέλεια των παιδιών, οι γονείς των οποίων βρίσκονται και οι δυο στη φυλακή, έχει η θεία τους, η οποία διέμενε μαζί τους μαζί με μία φίλη της. ΟΙ γυναίκες φέρεται όλο το τελευταίο διάστημα να κακοποιούσαν τα παιδιά, τους φερόταν άσχημα με αποκορύφωμα τα παιδιά να αναγκάζονται να μένουν τα βράδια ακόμη και μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
Αφού ειδοποιήθηκαν οι αρχές, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Τα πέντε παιδιά παραμένουν από την περασμένη Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο καθώς δεν υπάρχει δομή για να τα φιλοξενήσει. Εκείνο το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση για να καταλάβει κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά αυτά είναι πως σύμφωνα με τα όσα μου έλεγαν άνθρωποι του νοσοκομείου, είναι χαρούμενα που βρίσκονται εκεί, ενώ τώρα το λόγο έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να βρεθεί δομή για να φιλοξενηθούν τα παιδιά αυτά.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.