

Άδειοι δρόμοι, πλατείες και σοκάκια ·μόνον κάνας-δυο χωριανοί απόμειναν έξω στους Γόννους, να συζητούν στο καφενείο τον εφιάλτη που διαδραματίστηκε τόσο απροσδόκητα στον τόπο τους – ακόμη έναν στην πολύπαθη το τελευταίο χρονικό διάστημα Λάρισα.
Το πανελλήνιο παρακολουθεί σαστισμένο το διπλό φονικό και την αυτοκτονία που έλαβαν χώρα σε αυτόν τον οικισμό της Θεσσαλίας, ο οποίος βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Πηνειού ποταμού.
Οι περισσότεροι από τους κατοίκους προτίμησαν να κλειστούν από νωρίς στα σπίτια τους αρνούμενοι να μιλήσουν για το γεγονός, πρέπει πρώτα να χωνέψουν τι έχει συμβεί, όπως λένε.
Βίντεο και φωτογραφίες του in από το έρημο χωριό στη Λάρισα:
Ο δράστης της διπλής δολοφονίας, ένας 60χρονος ακροδεξιός που είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο και τελευταία είχε λάβει κακά μαντάτα εκ μέρους των γιατρών, πραγματοποίησε τις ειδεχθείς πράξεις του, παραχώρησε συνέντευξη και στη συνέχεια προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Προτού προχωρήσει στην αυτοχειρία, δε, πυροβόλησε άνδρα της Ε.Κ.Α.Μ., όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Ουδείς φανταζόταν πως θα συνέβαινε τέτοιο κακό, όπως τονίζουν κάτοικοι του χωριού.
Οι συγχωριανοί του 60χρονου αν και γνώριζαν το βεβαρυμμένο ποινικό ιστορικό του, δεν περίμεναν ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο, αφού όπως λένε «δεν δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό».
Το in βρίσκεται στη Λάρισα – στους Γόννους, όπου το 38άρι πιστόλι του 60χρονου έστειλε στον θάνατο δυο ανθρώπους. Μόλις διέπραξε τα στυγερά εγκλήματά του, ο ίδιος είπε σε συντοπίτη του πως «του την έφεραν», γι’ αυτό τους σκότωσε.
Το χωριό είναι τώρα σχεδόν έρημο, μα οι ψίθυροι εκεί δεν θα κοπάσουν για καιρό…

Στο καφενείο του χωριού το φονικό μονοπωλεί τη συζήτηση

Στην πλατεία δεν υπάρχει ψυχή
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε μικρό παιδί την ώρα που έπαιζε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σοβαρό ατύχημα με μικρό παιδί σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, λίγο.
«Ο γιος μου ζει από τύχη» – Νέα καταγγελία για αστυνομική βία εναντίον 20χρονου
Σοκ έχει προκαλέσει η σοβαρότατη καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου διασώστη από αστυνομικούς της.
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες» – Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του «Θαμνάκια» στο in
Λίγες μέρες μετά την άγρια δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι, μιλά στο in.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο – Τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (27/4) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα,.