Λάρισα: Διαμαρτυρία κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών για τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν άλυτα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών στην Γιάννουλη της Λάρισας που διαμαρτύρονται για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel και παραμένουν.

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μίνα Μαυρογιάννη οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι δύο μήνες μετά την κακοκαιρία τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και για τον λόγο αυτό συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία των εργατικών κατοικιών, ενώ στη συνέχεια απέκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό Λάρισας Κοζάνης για λίγα λεπτά.

Υπογραμμίζουν τα μέτρα τα οποία εξαγγέλθηκαν για την ανακούφιση τους δεν έχουν υλοποιηθεί ζητώντας την πλήρη αποζημίωση τους για τα ισόγεια και τα υπόγεια τα οποία μένουν εκτός αποζημιώσεων. Μάλιστα όπως τονίζουν είναι πολλοί εκείνοι που δεν έχουν πάρει αποζημίωση.

Επιπλέον λόγω της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα σπίτια τους από τις πλημμύρες αναγκάστηκαν να μένουν σε συγγενικές οικογένειες και σε ξενοδοχεία κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί και ζητούν να νοικιαστούν ειδικά διαμερίσματα για τους ίδιους με επιβάρυνση της πολιτείας του δήμου και της περιφέρειας.

Σε κάθε περίπτωση τα προβλήματα όπως δείχνει και η σημερινή κατάσταση των εξωτερικών χώρων παραμένουν όπως και μία έντονη οσμή που εξακολουθεί να υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα