Λάρισα: Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας – «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας», καταγγέλλει πατέρας

Έγιναν γονείς, και αντί να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αντί να ζουν ευτυχισμένοι αυτές τις στιγμές, ζουν μια απίστευτη περιπέτεια εξαιτίας της γραφειοκρατίας.

Οπως καταγγέλλει ένας πατέρας ενός βρέφους, για γραφειοκρατικούς λόγους το Νοσοκομείο Λάρισας αρνείται να δώσει στον ίδιο και τη σύζυγό του το μωράκι τους.

Ας πάρουμε την υπόθεση από την αρχή: «Η σύντροφός μου γέννησε στις 18 του μήνα ένα υγιέστατο αγοράκι στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την επόμενη ημέρα το πρωί η ίδια διαγνώστηκε με κορωνοϊό και μπήκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε το μωρό για προληπτικούς λόγους, όπως μας είπαν. Το ευτύχημα είναι ότι ο μικρούλης, όπως έδειξαν οι εξετάσεις δεν είχε covid», κατήγγειλε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Γιώργος Ηλιόπουλος, πατέρας του βρέφους.

Από τότε αρχίζει η περιπέτεια: «Εκεί στην αρχή δεν μας άφηναν να το δούμε καν το παιδί, να το δει ούτε η μητέρα καθόλου, με την αιτιολογία ” και εμείς πως γνωρίζουμε ότι η κυρία αυτή είναι η μητέρα του παιδιού”», συνέχισε.

«Εγώ μίλησα και με τη διευθύντρια της κλινικής εκεί των νεογνών και μάλιστα με ειρωνεύτηκε σε κάποια στιγμή. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια άκρη.

Μου ζήτησαν τα χαρτιά της συντρόφου μου. Τους είπα ότι τα χαρτιά έχουν κατατεθεί εδώ στην πρεσβεία εδώ και τέσσερις μήνες και ο φάκελός της είναι πληρωμένος απλά κωλυόμαστε στη γραφειοκρατία», συμπλήρωσε.

Η εκπομπή επικοινώνησε με το νοσοκομείο και από εκεί τους είπαν πως η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα