

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Λάρισας. Μέσα σε τσάντα μαθητή, βρέθηκε την Τρίτη (17/12) ένα πιστόλι κρότου. Το πιστόλι βρήκε κατά τη διάρκεια ελέγχου η διευθύντρια του σχολείου που ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι Αρχές, σύμφωνα με το onlarissa.gr προχώρησαν στη σύλληψη του 13χρονου, αλλά και του πατέρα του για την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Ο 13χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως το όπλο ήταν του πατέρα του και πως το έφερε από το σπίτι. Με εντολή εισαγγελέα ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.