Λαμία: Τον εξαπάτησε μέσω διαδικτύου και στο τέλος του έδινε και συμβουλές

Θύμα απατεώνα έπεσε γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας, ο οποίος είχε την ατυχία να δει μια αγγελία πώλησης αυτοκινήτου που τον ενδιέφερε στο διαδίκτυο. Το αυτοκίνητο ήταν ένα Smart 450 πετρέλαιο και μάλιστα στην πολύ καλή τιμή των 2.100 ευρώ.

Ο απατεώνας κατάφερε να τον πείσει να του προπληρώσει το αμάξι, αφού του έστειλε ακόμη και την ταυτότητά του, αλλά και διάφορα άλλα στοιχεία προκειμένου να κάμψει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι επρόκειτο για απάτη.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο τέλος του έκανε και κήρυγμα στέλνοντας του το παρακάτω εκπληκτικό μήνυμα: «… η συμβουλή μου είναι ποτέ μην αγοράσεις αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να το δεις στο λέω ξεκάθαρα όλα ήταν ψέματα ζητώ συγνώμη γιατί και εγώ είμαι κάποιος που έχει πρόβλημα υγείας και για αυτό έγινα απατεώνας χίλια συγνώμη φίλε μου».

Θα πρέπει να τονισθεί, όπως αναφέρει το lamiareport.gr ότι η απάτη είναι ιδιαίτερα καλοστημένη με φωτογραφίες από αληθινά προς πώληση οχήματα, ενώ ο απατεώνας δε διστάζει να χρησιμοποιεί φωτογραφίες πραγματικών προσώπων στο ψεύτικο προφίλ του, ώστε να πείσει τον υποψήφιο αγοραστή να τον εμπιστευτεί.

Στην Ασφάλεια Λαμίας που προσέτρεξε ο Λαμιώτης επαγγελματίας, τον ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να έχει πουληθεί 6-7 φορές.

Ο απατεώνας χρησιμοποιεί συγκεκριμένο λογαριασμό Τράπεζας με Ρουμάνικο γυναικείο όνομα, που υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα του, ενώ στα θύματά του, στέλνει και την αστυνομική του ταυτότητα που υποτίθεται έχει εκδοθεί στην Ερμούπολη της Σύρου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα