

Ένα παιδί σε δημοτικό σχολείο στην Λαμία επιχείρησε μαζί με έναν φίλο του να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο.
Το θύμα της απόπειρας δηλητηριασμού έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό. Ο δάσκαλός του το προέτρεψε να χρησιμοποιήσει τη βρύση του σχολείου για να ξεδιψάσει.
Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδί από την ίδια τάξη αποκάλυψε στην μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, η μητέρα ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν για να μεταφέρουν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.