

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου έφερε ισχυρές βροχές σε πολλές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Λαμία.
Στη Φθιωτική πρωτεύουσα η βροχή μετά τις 18:00 το απόγευμα έφτασε τα 3 mm, ενώ διπλάσια ήταν η ποσότητα που έπεσε στη δυτική Φθιώτιδα (Μακρακώμη 6.81 mm). Αργότερα και στη Λαμία η ποσότητα τριπλασιάστηκε.
Για την Λαμία να σημειώσουμε ότι είχε να βρέξει από τις 5 Ιουλίου, ενώ στη Μακρακώμη από τις 7 Ιουλίου (ψιχάλες) αν και ουσιαστικά κι εκεί βροχή είχαμε τελευταία στις 5 Ιουλίου.
Σε περιοχές της Οίτης, του Καλλίδρομου και του Παρνασσού να σημειώσουμε ότι οι πρώτες ψιχάλες έπεσαν την Τετάρτη 9 Αυγούστου μετά από ένα και πλέον μήνα ανομβρίας! Πολύ ισχυρή βροχή είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης στο Παλαιοχώρι Αμφίκλειας.
Εξαιρετικής έντασης φαινόμενο νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο Σμόκοβο Καρδίτσας, όταν στο γειτονικό Δομοκό δεν έπεφτε ψιχάλα!
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.