

Νέο σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε πυροβολισμούς χωρίς ευτυχώς τραυματισμό, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Λαμία, με «πρωταγωνιστή» έναν ηλικιωμένο και παρολίγον θύμα έναν ρομά.
Ο 80χρονος δράστης κάτοικος της Κοινότητας Καμμένων Βούρλων, που συνελήφθη, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με Ρομά.
Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 12:30’, μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών έξω από τη Λαμία.
Σύμφωνα με το LamiaReport, 80χρονος είχε οικονομικής φύσεως διαφορές με τον Ρομά.
Όπως ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στον Ρομά, τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε. Όταν τον ξαναείδε ο ηλικιωμένος, φέρεται να λογόφεραν και στην ένταση που δημιουργήθηκε πήρε από το αγροτικό του την καραμπίνα και πυροβόλησε σκάζοντας το ένα λάστιχο από το φορτηγό του Ρομά.
Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη. Συγχρόνως στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.