

Συναγερμός για φωτιά σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Επιχειρησιακό Κέντρο της ΠΥ στη Λαμία, όταν δέχτηκε απανωτά τηλεφωνήματα για φωτιά σε οικοπεδικό χώρο κοντά στο σχολικό συγκρότημα της οδού Ανθέων, κάτω από την περιοχή του Αγίου Λουκά.
«Πέρασε ένα αυτοκίνητο και κάτι πέταξε ο συνοδηγός. Μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε είδαμε τις φλόγες…», είπε στο lamiareport.gr ένας από τους γείτονες που έτυχε να είναι στη βεράντα εκείνη την ώρα.
«Μιλάμε για ξεκάθαρη απόπειρα εμπρησμού….», είπε ένας άλλος κάτοικος, που δεν ήθελε να μιλήσει στην κάμερα, ο οποίος έτρεξε να σβήσει τη φωτιά μαζί με άλλους γείτονες.
Μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες με τα λάστιχα και τους κουβάδες οι περίοικοι είχαν καταφέρει να σβήσουν τη φωτιά.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.