

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας όταν αυτοκίνητο με 43χρονο οδηγό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Ξηριά στη Ροδίτσα Λαμίας.
Ηξαφνική νεροποντή που προηγήθηκε φούσκωσε τον χείμαρρο ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν προσπελάσιμος, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην καταλάβει τον κίνδυνο και να παρασυρθεί για αρκετά μέτρα από τα νερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, ο ίδιος σκαρφάλωσε στην οροφή και οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.